Artist Sandra Gringer

I mange år har jeg bare hygget mig med at male som en hobby, ved siden af mine studier og mit engagement i heste. Men de seneste år har jeg besluttet mig for at tage min kunst mere alvorligt ved at male hver dag og tage undervisning for at blive bedre. Min største drøm er at kunne leve af min kunst på fuld tid.

Jeg har haft mulighed for at udstille mine værker forskellige steder i de seneste år, og det har virkelig hjulpet mig med at lære mere om mig selv og om, hvilken retning jeg gerne vil gå med min kunst. Jeg finder både indre ro og stor glæde i at male, og det betyder meget for mig, når folk giver mig feedback på mine værker.

Selvom jeg har malet siden jeg var barn, har jeg først for nylig fået undervisning som voksen. Men på trods af den sene start har jeg alligevel lært en hel del på relativt kort tid.

Det, jeg virkelig brænder for at male, er dyr. Jeg har specialiseret mig i at male dyrepels og kan bruge mange timer på at få detaljerne helt rigtige.

Det er en fantastisk følelse at gå fra et tomt lærred til det færdige maleri, men det allerbedste er at få feedback fra folk, der har købt mine malerier og hænger dem op derhjemme.

Jeg har efterhånden malet en masse forskellige dyr og er tryg ved at kaste mig ud i nye projekter. Så hvis du går rundt med en drøm om et specielt maleri, så vil jeg med glæde hjælpe dig med at få den opfyldt!

Email: San07@live.dk

Adresse: 2800 Lyngby Denmark
Copyright © 2023 Sandra Gringer (San-art)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram